Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2013

Μεταμόσχευση μαλλιών

Μεταμόσχευση μαλλιών λέγεται η επέμβαση η οποία περιλαμβάνει την αφαίρεση μικρών τριχωτών μοσχευμάτων δέρματος από το πίσω μέρος της κεφαλής και την μεταφορά τους σε περιοχές όπου υπάρχει έλλειμμα τριχών.

Μέθοδοι Μεταμόσχευσης:

Εξαγωγή τριχοθυλακίων (FUE - Follicular Unit Extraction)
Πραγματοποιείται μεμονωμένη εξαγωγή τριχοθυλακίων που φέρουν 2-4 τρίχες από διάφορα σημεία της δότριας περιοχής και ακολούθως τοποθετούνται στην δέκτρια περιοχή. Παραμένουν μόνο ανεπαίσθητες ουλές και ο μετεγχειρητικός πόνος ελαχιστοποιείται. Για την εφαρμογή της μεθόδου αυτής απαιτείται κούρεμα όλων των μαλλιών.

MikroFUE
Είναι μια προηγμένη τεχνική παρόμοια με την FUE αλλά τα μοσχεύματα είναι πιο μικρά και περιέχουν μια ή δύο τρίχες.

Τεχνική Εξαγωγής Λωρίδας Δέρματος (Strip)
Από το πίσω μέρος της κεφαλής αφαιρείται με τοπική αναισθησία μια λωρίδα δέρματος του και η πληγή κλείνει με ραφές. Ακολούθως, η λωρίδα δέρματος κόβεται σε μικρά μοσχεύματα που τοποθετούνται στις φαλακρές περιοχές. Παραμένει μια μικρή ουλή στη δότρια περιοχή, που συνήθως καλύπτεται από τα μαλλιά του ασθενούς, έχει και το πλεονέκτημα ότι δεν χρειάζεται κούρεμα όλου του κεφαλιού.

Συνήθως μπορεί να γίνουν 1000 μέχρι 3000 μοσχεύματα ανά συνεδρία. Ασθενείς με μεγάλη φαλακρή περιοχή χρειάζονται  2 έως 3 συνεδρίες.

Η τιμή εξαρτάτε από την τεχνική και των αριθμό μοσχευμάτων


Πλαστικοί Χειρούργοι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου